Termeni și Condiții

 1. Acces
  Accesand Site-urile, va declarati de acord cu acesti Termeni si Conditii.
 2. Scop si Utilizare
  Continutul si informatiile postate pe Site sunt pentru uzul persoanelor interesate si pot fi folosite doar in scopuri informationale.
 3. Exonerarea de Raspundere
  CSWR Technology nu va fi facut raspunzator pentru nicio dauna in urma utilizarii Site-urilor, respectand toate normele legale.
 4. Lipsa garantiilor
  Intreg continutul acestui site va este oferit “ca atare”, fara a se oferi nicio garantie de niciun fel, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la aspectele comerciale si de conformitate ale Site-urilor, respectand toate normele legale.
  CSWR Technology nu ofera nicio garantie sau interpretare, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la caracterul oportun, acuratetea, calitatea, integralitatea sau existenta continutului si informatiilor postate pe Site-uri.
  CSWR Technology nu ofera nicio garantie sau interpretare, fie aceasta expresa sau implicita, referitoare la accesibilitatea din punct de vedere tehnic, la conformitate sau la lipsa de deficiente ale Site-urilor.
  CSWR Technology nu ofera nicio garantie sau interpretare ca utilizarea continutului si informatiilor postate pe Site-uri nu vor incalca drepturile unor terte parti.
 5. Schimbari
  CSWR Technology isi rezerva dreptul de a efectua schimbari asupra Site-urilor, de orice fel, fara notificare prealabila.
 6. Linkuri
  Site-urile pot contine linkuri catre alte site-uri. CSWR Technology nu detine control asupra acestor site-uri, nu le sprijina si nu poate fi facut responsabil pentru continutul si resursele acestora si nu ofera nicio garantie asupra continutului, produselor sau altor materiale ale acestor site-uri. Daca accesati site-urile tertelor parti, va asumati personal riscul.
 7. Termeni de utilizare proprii
  Accesul  sau utilizarea anumitor pagini sau parti din Site-uri pot fi obiectul unor termeni de utilizare proprii. Termenii diferiti se completeaza intre ei. In caz de conflict, termenii proprii prevaleaza asupra Termenilor si Conditiilor.
 8. Revizuiri ale acestor Conditii de Utilizare
  CSWR Technology poate, in orice moment sa revizuiasca acesti Termeni si Conditii prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termenii si Conditiile actualizate.

Politica de confidentialitate CSWR Technology

Introducere

Prezenta politică se aplică site-urilor, aplicației, produselor sau serviciilor noastre care fac trimitere la această politică sau care nu au o politică de confidențialitate separată (denumite colectiv „Serviciile” noastre).

Scopul prezentei politici de confidențialitate este de a oferi o mai bună înțelegere cu privire la următoarele aspecte:

 • informațiile pe care le colectăm;
 • cum folosim informațiile respective;
 • cum sunt partajate aceste informații;
 • drepturile tale;
 • alte noțiuni utile asociate cu confidențialitatea și securitatea.

Sperăm să îți faci timp pentru a citi prezenta politică. Este important să ne vizitezi frecvent pentru actualizări ale acestei politici. Dacă efectuăm modificări pe care le considerăm importante, te vom anunța trimițând o notificare și/sau te vom contacta folosind alte metode, cum ar fi e-mailul.

Cine este operatorul de date?

Operatorul de date este CSWR cu sediul în Bucuresti, Str. Aleea Slt Adrian Carstea 3.

Cine este Responsabilul cu protecția datelor?

În cadrul grupului CSWR – Operatorului, datele de contact ale Responsabilului DCP sunt:

Responsabilul cu protecția datelor cu caracter personalTelefon: 0735778973

Email: juridic@cswr.ro

Informațiile pe care le colectăm

Informații pe care ni le furnizezi

Colectăm informații despre tine in calitate de importator, producator si revanzator, sau de împuternicit al altor operatori pentru care furnizăm servicii. Aceste informații pot include, dar nu sunt limitate la: Nume și prenume, CNP, Domiciliu, număr de telefon, adresă de email și orice alte detalii care sunt necesare pentru executarea contractelor asumate de tine in raport direct cu noi sau cu alţi operatori care ne-au împuternicit  pentru prelucrarea datelor tale.

De asemenea, putem colecta informații de la tine dacă soliciți informații sau asistență pentru clienți sau dacă suntem obligaţi prin lege să facem acest lucru.

Informații suplimentare colectate

De asemenea, putem colecta următoarele informații:

 • numele, datele de contact și mesajul dacă dorești să ne contactezi;
 • paginile vizitate și conținutul vizualizat, linkurile și butoanele accesate, URL-urile vizitate înainte și după folosirea serviciului nostru. Pentru mai multe informații despre modulele cookie și modul de gestionare a acestora, consultă Politica noastră privind modulele cookie;
 • informații din baze de date ale terților, cu scopul de a ne respecta obligațiile legale.

Surse terțe și publice

Nu toate informațiile cu caracter personal pe care le deținem despre tine vor proveni întotdeauna direct de la tine. Putem colecta informații și de la terți, cum ar fi partenerii noștri, furnizorii de servicii și site-urile publice și alte autorități publice cu scopul de a ne respecta obligațiile legale.

Cum folosim aceste informații

Prelucrăm informațiile cu caracter personal în următoarele scopuri legate de servicii și de activitățile comerciale:

Obligații legale și de reglementare:

Este posibil să ni se solicite să folosim și să păstrăm informații cu caracter personal în scopuri legale și de conformitate, precum prevenirea, detectarea sau investigarea unei infracțiuni ori fraude. De asemenea, este posibil să utilizăm informații cu caracter personal pentru a ne îndeplini cerințele de audit intern și extern, în scopuri de securitate a informațiilor și după cum vom considera necesar sau adecvat: (a) în temeiul legislației aplicabile, care poate include

legi din afara țării tale de reședință și (b) pentru a răspunde solicitărilor instanțelor de judecată, agențiilor de aplicare a legii, agențiilor de reglementare și altor autorități publice și guvernamentale, care pot include astfel de autorități din afara țării tale de reședință.

Obligaţii contractuale;

Folosim informații cu caracter personal, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, pentru verificarea identității tale, şi executarea obligaţiilor contractuale pe care le avem direct în raport cu tine sau în raport cu alte entităţi care la rândul lor se află în raporturi juridice cu tine. Prelucrarea de mai sus este necesară pentru ca noi să-ți furnizăm serviciile conform termenilor și condițiilor. De asemenea, putem utiliza informațiile cu caracter personal pentru a pune în aplicare termenii și condițiile noastre.

Alte scopuri:

Este posibil să ni se solicite să folosim și să păstrăm informații cu caracter personal pentru prevenirea pierderilor și pentru a proteja drepturile, confidențialitatea, siguranța sau bunurile proprii sau pe cele ale altor persoane, în conformitate cu interesele noastre legitime.

Cum sunt partajate aceste informații

În cadrul CSWR Technology

CSWR poate utiliza și partaja, informațiile pe care le furnizezi și alte informații pe care le deține despre tine, în următoarele scopuri:

Obligații legale și de reglementare.

In scopul transmiterii de oferte si informatii

In scopul transmiterii campaniilor publicitare

In scopul pentru care a fost împuternicit de către alţi operatori cu care ai raporturi juridice.

In scopul realizării obligaţiilor contractuale agreate împreună pentru cazurile în care există un contract încheiat în acest sens.

 Furnizorii de servicii terți și partenerii noștri

CSWR poate să mandateze terți care să prelucreze informațiile tale cu caracter personal, pentru a furniza informatii, servicii şi/sau a realiza statistici în scopuri de cercetare precum şi în alte scopuri prevăzute de lege. Ca parte din acordurile noastre este posibil să partajăm informațiile tale către alte entități aflate în afara graniţelor în principal pentru a accesa servicii IT şi cloud.

 Terți din motive legale

Vom partaja informații cu caracter personal în situațiile în care considerăm că este necesar acest lucru, cum ar fi:

Pentru a ne conforma obligațiilor legale și a răspunde solicitărilor din partea agențiilor guvernamentale, inclusiv autoritățile de aplicare a legii și alte autorități publice, care pot include astfel de autorități din afara țării tale de reședință;

Pentru a ne proteja drepturile și drepturile victimelor accidentelor de vehicule.

Drepturile tale

În temeiul Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, în calitate de persoană vizată, ai o serie de drepturi, care sunt detaliate mai jos. Unele dintre acestea se aplică numai în situații specifice și sunt calificate sub anumite aspecte prin derogări în legislația privind protecția datelor. Te vom informa în răspunsul nostru la solicitarea ta dacă ne bazăm pe orice derogări de acest tip.

Accesul la datele cu caracter personal:

Ai dreptul să soliciți o copie a informațiilor cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Dacă dorești să faci o astfel de solicitare, consultă secțiunea Contact pentru informații despre modul în care ne poți contacta. În solicitarea pe care ne-o trimiți, trebuie să incluzi informații adecvate pentru a te

identifica și orice alte date relevante care ne vor ajuta în mod rezonabil să-ți îndeplinim solicitarea. Solicitarea ta va fi procesată în cel mai scurt timp posibil.

Corectarea datelor cu caracter personal:

Ne poți solicita să rectificăm sau să corectăm orice date cu caracter personal pe care le prelucrăm despre tine și care sunt incorecte.

Dreptul de retragere a consimțământului:

În cazul în care ne bazăm pe consimțământul tău pentru a-ți prelucra datele cu caracter personal, ai dreptul să-ți retragi consimțământul respectiv. Retragerea se face printr-o solicitare scrisă din partea ta, la adresa de email: juridic@cswr.ro

Dreptul la ștergere:

Ne poți solicita să-ți ștergem datele cu caracter personal când nu există niciun motiv întemeiat pentru continuarea prelucrării. Acest drept se aplică numai în situația în care exercitarea acestuia nu este în conflict cu îndeplinirea unor obligații legale ori cu interesul legitim în conservarea unor drepturi litigioase. Solicitarea de ștergere se face prin completarea formularului disponibil la www.cswr.ro sau prin transmiterea unui email la adresa juridic@cswr.ro

Dreptul la portabilitatea datelor:

Acest drept îți permite să-ți obții datele cu caracter personal, pe care ni le-ai furnizat cu consimțământul tău sau care ne-au fost necesare pentru a ne îndeplini atribuțiile legale, într-un format care îți permite să transferi respectivele date cu caracter personal către altă organizație. Ai dreptul de ne solicita să-ți transferăm datele cu caracter personal direct către cealaltă organizație, dacă acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal:

În anumite situații, ai dreptul de a ne solicita să suspendăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal. Când suspendăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ni se va permite în continuare să-ți stocăm datele cu caracter personal, dar pentru orice altă prelucrare a acestor informații va fi necesar consimțământul tău, sub rezerva anumitor derogări.

Dreptul de a te opune prelucrării datelor cu caracter personal:

Ai dreptul să te opui utilizării de către noi a datelor tale cu caracter personal care sunt prelucrate. Cu toate acestea, putem să îți prelucrăm în continuare datele cu caracter personal, în pofida opunerii tale, când există motive legitime ori legale întemeiate să procedăm astfel sau când trebuie să-ți prelucrăm datele cu caracter personal în legătură cu orice acțiune în justiție.

Drepturi legate de procesul decizional automatizat și crearea de profiluri:

Ai dreptul de a nu te supune unei decizii care se bazează exclusiv pe prelucrarea automatizată (fără implicare umană), când respectiva decizie produce un efect legal sau te afectează semnificativ în alt mod. Acest drept înseamnă că ne poți solicita să implicăm unul dintre angajații sau reprezentanții noștri în procesul decizional. Suntem mulțumiți că nu luăm decizii automatizate de acest fel.

 Alte informații

 Păstrarea datelor cu caracter personal

Păstrăm datele cu caracter personal atât timp cât avem nevoie de ele în mod rezonabil, în scopuri legale. Te rugăm să reții că, în anumite situații, ni se poate solicita să-ți păstrăm informațiile pe o perioadă nedeterminată. Vom lua toate măsurile necesare pentru a asigura menținerea confidențialității informațiilor pe perioada păstrării acestora.

 Securitatea datelor cu caracter personal

Recunoaștem că securitatea online și protecția datelor este un domeniu de importanță vitală pentru toți clienții noștri, așa că pentru noi este important ca tu să ai încredere în securitatea datelor tale personale înainte de înregistrarea unui cont. Ne angajăm să utilizăm măsuri de securitate pentru a-ți proteja informațiile împotriva accesării de către persoane neautorizate și pentru a preveni prelucrarea, dezvăluirea, distrugerea, pierderea, modificarea și deteriorarea accidentală sau ilicită.

Abordarea noastră se concentrează pe prevenirea riscurilor. Pentru a ne ajuta în această privință, utilizăm pseudonimizarea și criptarea ori de câte ori este posibil, pentru a reduce impactul oricăror eventuale accidente. Deoarece securitatea anumitor comunicări prin intermediul internetului nu este asigurată complet, nu putem garanta securitatea informațiilor pe care le divulgi folosind conexiunea la internet.

Accepți implicațiile inerente în materie de securitate în momentul în care folosești internetul, iar CSWR Technology nu va accepta nicio răspundere pentru niciun fel de pierderi sau daune directe, de consecință, accidentale, indirecte sau punitive care apar dintr-o astfel de situație.

  Alte informații

 Pentru orice solicitări legate de informațiile tale cu caracter personal sau oricare dintre drepturile sus-menționate, te rugăm să ne contactezi în unul dintre următoarele moduri:

E-mail: juridic@cswr.ro

Telefonic: 0735778973

Prin poștă: Bucuresti, Str. Aleea Adrian Carstea, nr 3

 Politica de  Cookie CSWR

Cookie-urile sunt alcatuite din portiuni de cod instalate in browser care ajuta Proprietarul in furnizarea Serviciului in conformitate cu scopurile descrise. Unele dintre scopurile pentru care sunt instalate modulele cookie pot necesita, de asemenea, consimtamantul utilizatorului.

In cazul in care instalarea cookie-urilor se bazeaza pe consimtamant, acest consimtamant poate fi retras in mod liber in orice moment, urmand instructiunile din acest document.

Cookie-uri de tip tehnic, comercial si cookie-uri care servesc scopuri statistice agregate.

Activitate strict necesara pentru functionarea Serviciului

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a salva sesiunea utilizatorului si pentru a efectua alte activitati strict necesare pentru functionarea acestui site.

Activitate privind salvarea preferintelor, optimizarea si statisticile

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a salva preferintele de navigare si pentru a optimiza experienta de navigare a utilizatorului. Printre aceste cookie-uri se numara, de exemplu, cele utilizate pentru stabilirea preferintelor lingvistice si valutare sau pentru gestionarea statisticilor realizata de catre partea angajata direct (prima parte) de catre proprietarul site-ului.

Alte tipuri de cookie-uri sau terte parti care instaleaza Cookies

Unele dintre serviciile enumerate mai jos colecteaza statistici intr-o forma anonima si agregata si nu pot solicita consimtamantul Utilizatorului sau pot fi administrate direct de catre Proprietar – in functie de modul in care sunt descrise – fara ajutorul unor terte parti.

In cazul in care serviciile incluse in instrumentele de mai jos sunt utilizate de terte parti, acestea pot fi utilizate pentru a urmari obiceiurile de navigare ale utilizatorilor – in plus fata de informatiile specificate aici si fara consimtamantul Proprietarului. Consultati politica de confidentialitate a serviciilor listate pentru informatii detaliate.

Analytics
Serviciile continute in aceasta sectiune permit proprietarului sa monitorizeze si sa analizeze traficul web si pot fi folosite pentru a urmarii comportamentul utilizatorilor.

Google Analytics (Google Inc.)

 • Google Analytics este un serviciu de analiza web furnizat de Google Inc. (“Google”). Google utilizeaza datele colectate pentru a urmari si examina utilizarea acestui site web, pentru a pregati rapoarte despre activitatile sale si pentru a le distribui altor servicii Google.
  • Google poate utiliza datele colectate pentru contextualizarea si personalizarea anunturilor din propria retea de publicitate.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate– Renuntati

Urmarirea conversiilor prin LinkedIn (LinkedIn Corporation) – Daca este cazul

 • Urmarirea conversiilor prin LinkedIn este un serviciu de analiza furnizat de LinkedIn Corporation care conecteaza datele din reteaua de publicitate LinkedIn cu actiunile efectuate pe acest site web.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
  • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Urmarirea conversiilor Google AdWords (Google Inc.) Daca este cazul

 • Urmarirea conversiilor Google AdWords este un serviciu de analiza furnizat de Google Inc. care conecteaza datele din reteaua de publicitate Google AdWords cu actiunile efectuate pe acest site.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Urmarirea conversiilor anunturilor Facebook (Facebook, Inc.) Daca este cazul

 • Urmarirea conversiilor prin anunturi Facebook este un serviciu de analiza furnizat de Facebook, Inc. care conecteaza datele din reteaua de publicitate Facebook cu actiunile efectuate pe acest site.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Performanta continutului si testarea functiilor (testarea A / B)

 • Serviciile continute in aceasta sectiune permit Proprietarului sa urmareasca si sa analizeze raspunsul utilizatorului privind traficul web sau comportamentul acestuia privind modificarile aduse structurii, textului sau oricarei alte componente a acestui site web.
  • Google Website Optimizer (Google Inc.)
 • Google Website Optimizer este un serviciu de testare A / B furnizat de Google Inc.
  • Google poate utiliza datele personale pentru contextualizarea si personalizarea anunturilor din propria retea de publicitate.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Interactiunea cu retelele si platformele sociale externe

 • Acest tip de serviciu permite interactiunea cu retelele sociale sau cu alte platforme externe direct din paginile acestui site web.
 • Interactiunea si informatiile obtinute prin intermediul acestui site web sunt intotdeauna supuse setarilor de confidentialitate ale utilizatorului pentru fiecare retea sociala.
  • Acest tip de serviciu ar putea sa colecteze in continuare date de trafic pentru paginile in care este instalat serviciul, chiar si atunci cand Utilizatorii nu il folosesc.

Butonul Like Facebook si widget-urile sociale (Facebook, Inc.)  Daca este cazul

 • Butonul Like Facebook precum si widgeturile sociale sunt servicii care permit interactiunea cu reteaua sociala Facebook oferita de Facebook, Inc.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Butonul LinkedIn si widgeturile sociale (LinkedIn Corporation) Daca este cazul

 • Butonul LinkedIn si widgeturile sociale sunt servicii care permit interactiunea cu reteaua sociala LinkedIn furnizata de LinkedIn Corporation.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Butonul Twitter Tweet si widgeturile sociale (Twitter, Inc.) Daca este cazul

 • Butonul Twitter Tweet si widgeturile sociale sunt servicii care permit interactiunea cu reteaua sociala Twitter oferita de Twitter, Inc.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Butonul Instagram si widgeturile sociale (Google Inc.) Daca este cazul

 • Butonul Instagram al Google si widgeturile sociale sunt servicii care permit interactiunea cu reteaua sociala Google furnizata de Google Inc.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
  • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Remarketingul si orientarea comportamentala Daca este cazul

 • Acest tip de serviciu permite acestui site si partenerilor sai sa informeze, sa optimizeze si sa serveasca publicitatea bazata pe utilizarea trecuta a acestui site de catre Utilizator.
  • Aceasta activitate se realizeaza prin urmarirea datelor de utilizare si prin utilizarea modulelor cookie, informatii care sunt transferate partenerilor care gestioneaza activitatea de remarketing si de directionare comportamentala.
 • In plus fata de orice optiune de renuntare oferita de oricare dintre serviciile de mai jos, utilizatorul poate renunta la utilizarea serviciilor cookie ale unui tert prin accesarea Paginii de Dezactivare a Initiativei de Publicitate in Retea.

LinkedIn Website Retargeting (LinkedIn Corporation) Daca este cazul

 • LinkedIn Website Retargeting este un serviciu de remarketing si de orientare comportamentala furnizat de LinkedIn Corporation care conecteaza activitatea acestui site cu reteaua de publicitate LinkedIn.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate– Renuntare

Remarketingul AdWords (Google Inc.) Daca este cazul

 • Remarketingul AdWords este un serviciu de directionare in functie de remarketing si de comportament furnizat de Google Inc. care conecteaza activitatea acestui site web cu reteaua de publicitate Adwords si cookie-ul Doubleclick.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate– Renuntare

Remarketingul Facebook (Facebook, Inc.) Daca este cazul

 • Remarketingul Facebook este un serviciu de directionare in functie de remarketing si de comportament furnizat de Facebook, Inc. care conecteaza activitatea acestui site cu reteaua de publicitate Facebook.
 • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate– Renuntare

Facebook Public Audience (Facebook, Inc.) Daca este cazul

 • Facebook Custom Audience este un serviciu de remarketing si de orientare comportamentala furnizat de Facebook, Inc. care conecteaza activitatea acestui site cu reteaua de publicitate Facebook.
 • Datele personale colectate: cookie-urile si adresa de e-mail.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate– Renuntare

Tag Management

 • Acest tip de serviciu il ajuta pe proprietar sa gestioneze etichetele sau scripturile necesare pe acest site intr-o maniera centralizata.
 • Acest lucru duce la transmiterea datelor utilizatorilor prin intermediul acestor servicii, ceea ce poate duce la stocarea acestor date.

Google Tag Manager (Google LLC)

 • Google Tag MAnager este un serviciu de gestionare a etichetelor furnizat de Google LLC.
  • Datele personale colectate: cookie-uri si date de utilizare.
 • Locul de procesare: SUA – Politica de confidentialitate

Mai jos gasiti o lista a modulelor cookie pe care le putem utiliza pe site-ul www.cswr.ro  

Nume cookieMomentul stergerii (zile)Domeniu
Spre exemplu…  
AdsUserLocaleLa inchiderea sesiunii de vizitarewww.google.com
  

Cum sa oferiti sau sa retrageti consimtamantul pentru instalarea cookie-urilor

In plus fata de ceea ce este specificat in acest document, utilizatorul poate gestiona preferintele pentru modulele cookie direct din browserul propriu si poate impiedica – de exemplu – terte parti sa instaleze cookie-uri.

Prin preferintele browserului, este posibila stergerea Cookie-urilor instalate in trecut, inclusiv cookie-urile care ar fi putut salva consimtamantul initial pentru instalarea cookie-urilor de catre acest site web.

Utilizatorii pot, de exemplu, sa gaseasca informatii despre modul de gestionare a modulelor cookie in cele mai frecvent utilizate browsere la urmatoarele adrese: Google ChromeMozilla FirefoxApple Safari si Microsoft Internet Explorer.

In ceea ce priveste cookie-urile instalate de terte parti, Utilizatorii isi pot gestiona preferintele si isi pot retrage consimtamantul facand clic pe link-ul de renuntare (daca este furnizat), utilizand mijloacele furnizate in politica de confidentialitate a tertei parti sau contactand tertul.

Fara a aduce atingere celor de mai sus, proprietarul informeaza ca Utilizatorii pot urma instructiunile furnizate de catre EDAA (UE), Initiativa de publicitate in retea (US) si Digital Advertising Alliance (SUA), DAAC (Canada), DDAI (Japonia) ) sau alte servicii similare. Astfel de initiative permit utilizatorilor sa isi aleaga preferintele de urmarire pentru majoritatea instrumentelor de publicitate. Proprietarul recomanda astfel ca utilizatorii sa utilizeze aceste resurse in plus fata de informatiile furnizate in acest document.

Proprietar si Operator de date

CSWR Technology

Bucuresti str. Aleea Slt Adrian Carstea,nr 3

Email de contact proprietar: office@cswr.ro / juridic@cswr.ro  

Deoarece instalarea cookie-urilor terta parte si a altor sisteme de urmarire prin intermediul serviciilor utilizate in cadrul acestui site nu poate fi controlata tehnic decat in mica parte de catre proprietar, orice referinte specifice la cookie-urile si sistemele de urmarire instalate de terte parti trebuie sa fie considerate orientative. Pentru a obtine informatii complete, utilizatorul este rugat sa consulte politica de confidentialitate pentru serviciile terte respective listate in acest document.

Avand in vedere complexitatea obiectiva in ceea ce priveste identificarea tehnologiilor bazate pe cookie-uri, utilizatorii sunt incurajati sa contacteze proprietarul in cazul in care doresc sa primeasca orice informatii suplimentare privind utilizarea cookie-urilor de catre acest site web.

Definitii si referinte juridice

Date Personale (sau Date)

Inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Datele de utilizare

Informatiile colectate automat de pe acest site (sau de catre serviciile terta parte angajate pe acest site), care pot include: adresele IP sau numele de domeniu al computerelor utilizate de utilizatorii care utilizeaza acest site, adresele URI (Uniform Resource Identifier), ora solicitarii, metoda utilizata pentru trimiterea solicitarii catre server, marimea fisierului primit ca raspuns, codul numeric care indica starea raspunsului serverului (rezultat reusit, eroare etc.), tara de origine, caracteristicile browserului si ale sistemului de operare utilizat de Utilizator, detaliile diferitelor perioade ale vizitelor (de exemplu, timpul petrecut pe fiecare pagina in cadrul aplicatiei) si detaliile despre calea urmata in cadrul aplicatiei, cu referire speciala la secventa paginilor vizitate si alti parametri despre sistemul de operare al dispozitivului si / sau mediul IT al utilizatorului.

Utilizator
Persoana fizica (persoana vizata) care foloseste acest site web, care trebuie sa coincida sau sa fie autorizata de persoana vizata, careia i se adreseaza datele cu caracter personal.

Persoana vizata

Persoana fizica la care se refera datele cu caracter personal.

Persoana Imputernicita (sau Procesator de date)

Persoana fizica, persoana juridica, administratia publica sau orice alt organism, asociatie sau organizatie autorizata de catre Operatorul de Date sa proceseze datele personale in conformitate cu aceasta politica de confidentialitate.

Operator de Date (sau Proprietar)

Persoana fizica, persoana juridica, administratia publica sau orice alt organism, asociatie sau organizatie care are dreptul, de asemenea, impreuna cu un alt Operator de date, sa ia decizii cu privire la scopurile si metodele de prelucrare a datelor cu caracter personal si mijloacele utilizate, inclusiv masuri de securitate privind functionarea si utilizarea acestui site web. Operatorul de date, daca nu este specificat altfel, este proprietarul acestui site web.

Acest site web

Instrumentul hardware sau software prin care sunt colectate datele personale ale utilizatorului.

Cookie-uri
Bucati mici de date stocate in dispozitivul utilizatorului.

Informatii legale

Aceasta declaratie de confidentialitate a fost intocmita pe baza prevederilor mai multor legislatii, inclusiv art. 13/14 din Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor).

Termeni și definiții

„Autoritate de Supraveghere” – înseamnă Autoritatea Națională de Supraveghere și Protecție a Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) sau oricare altă autoritate căreia i s-au atribuit responsabilitățile de protecție a datelor în conformitate cu Legile și Reglementările privind Protecția Datelor din oricare Stat Membru;

”Operator” –Persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern.

”Persoană împuternicită de operator” –Persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului.

”Reprezentant” –Persoană fizică sau juridică stabilită în Uniune, desemnată în scris de către operator sau persoana împuternicită de operator în temeiul articolului 27, care reprezintă operatorul sau persoana împuternicită în ceea ce privește obligațiile lor respective care le revin în temeiul prezentului Regulament.   

“Date cu Caracter Personal” – Orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (”persoană vizată”). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare cum ar fi un nume, număr de identificare, date de geolocalizare, un identificator online, (adresă IP, cookie) sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Datele cu Caracter Personal sunt cuprinse în Anexa nr. 1 .

„Categorii Speciale de Date cu Caracter Personal“ – înseamnă Datele cu Caracter Personal care dezvăluie originea rasială sau etnică, opiniile politice, confesiunea religioasă sau convingerile filosofice sau apartenența la sindicate, datele genetice, datele biometrice care identifică în mod unic o persoană fizică, datele privind sănătatea sau datele privind viața sexuală sau orientarea sexuală a persoanei fizice.

„Date cu Caracter Personal referitoare la Condamnări și Infracțiuni Penale” – înseamnă Datele cu Caracter Personal referitoare la condamnările și infracțiunile penale;

”GDPR” – Regulamentul nr. 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE

”Legi și Regulamente privind Protecția Datelor” – înseamnă toate legile şi reglementările aplicabile în România, indiferent dacă acestea reprezintă legislaţie primară (precum legile naţionale şi/sau GDPR) ori legislaţie secundară națională sau europeană (precum Ghidurile Grupului de lucru art. 29 WP sau alte ghiduri emise de Autoritatea de Supraveghere), aplicabile Prelucrării Datelor cu Caracter Personal;

 „Persoane Vizate” – înseamnă persoanele fizice identificate sau identificabile ale căror Date cu Caracter Personal sunt Prelucrate de către CSWR Technology, Imputernicit și / sau Subîmputernicit, astfel cum sunt identificate în Anexa nr. 2.

„Prelucrare” – înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automate, cum ar fi, de exemplu, colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

„Subîmputernicit” – înseamnă orice persoană desemnată de către Împuternicit să prelucreze Date cu Caracter Personal în numele Operatorului, atunci când Prestatorul acționează în calitate de Împuternicit;

„Transfer“ – înseamnă divulgarea sau punerea în alt fel la dispoziția persoanelor fizice sau juridice, având calitatea de destinatar a Datelor cu Caracter Personal fie prin transmiterea fizică a Datelor cu Caracter Personal respectivei persoane fizice sau juridice, fie prin permiterea accesului la Datele cu Caracter Personal prin alte mijloace;din motive de claritate, stocarea și copierea în scop de securitate și rezervă se califică drept transfer în sensul prezentului Acord.

 1. Prelucrarea datelor cu caracter personal.

În scopul realizării obiectului contractului principal, părțile vor procesa datele cu caracter personal prevăzute în Anexa nr.1 aparținând persoanelor vizate prevăzute în Anexa nr.2

Anexa 1 Categorii cu Date cu Caracter Personal

 • Numele
 • Prenumele
 • Adresa
 • Vârsta
 • Cetățenia
 • CNP-ul
 • Seria și numărul documentului de identificare (carte de identitate, pașaport, permis de conducere etc.)
 • Datele de autentificare (PIN parolă)
 • Datele de autentificare (nume de utilizator)
 • Detaliile cardului de credit/debit
 • Contul bancar
 • Datele financiare ale clientului, persoană fizică, respectiv veniturile, cheltuielile, venitul disponibil
 • Data nașterii
 • Educația
 • Adresa de e-mail
 • Numele persoanei fizice care are calitatea de angajat al Imputernicitului și care desfășoară în mod efectiv 
 • Codul numeric personal al persoanei fizice care are calitatea de angajat / colaborator al Imputernicitului
 • Viața familială (copii, soț/soție, date familiale (se include numele de fată al mamei))   
 • Numărul de fax   
 • Sexul  
 • IBAN  
 • Imaginea  
 • Adresa IP
 • Funcția / Ocupația 
 • Numele angajatorului 
 • Starea civilă
 • Proprietatea (informații despre bunurile pe care o persoană fizică le-a deținut, închiriat, împrumutat sau   posedat)
 • Copii ale documentelor personale
 • Numărul (numerele) de telefon (contact) 
 • Locul nașterii   
 • Datele profesionale (evaluări, recomandări, interviuri, certificări, măsuri disciplinare) ale angajaților
 • Rezultatele colectării de date pentru crearea unui profil 
 • Poprirea și sechestrul 
 • Semnătura (olografă, copii pe suport electronic ale semnăturii)
 • Conturile pe platformele sociale (Facebook, LinkedIn, Instagram, Yahoo, etc.) 
 • Monitorizarea programului de lucru ale angajaților
 • Numărul de înmatriculare a vehiculului  
 • Vocea 
 • Modulele cookie web
 • Date privind sănătatea

Anexa 2 Persoane vizate de Politicile Noastre

 • Clienții, persoane juridice si  persoane fizice
 • Potențialii clienți
 • Rudele sau alte persoane fizice identificate de către clienți
 • Rudele sau alte persoane fizice identificate de către potențialii clienți
 • Beneficiarii contractelor
 • Angajații
 • Colaboratorii persoane fizice
 • Ucenicii, stagiarii, candidații 
 • Foștii Angajați
 • Acționarii, reprezentanții acționarilor
 • Membrii consiliului de administrație
 • Directorii / alți membri din conducere
 • Reprezentanții autorităților

Anexa 3 Categorii de Informatii Furnizabile la Cerere

 • identitatea și datele sale de contact și, după caz, ale reprezentantului acestuia;
 • datele de contact ale responsabilului cu protecția datelor, după caz;
 • scopurile în care sunt prelucrate datele cu caracter personal, precum și temeiul juridic al prelucrării;
 • în cazul în care prelucrarea se face în temeiul interesului său legitim sau al unei terțe părți interesele legitime urmărite de Operator sau de o parte terță;
 • destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor cu caracter personal;
 • dacă este cazul, intenția sa de a transfera date cu caracter personal către o țară terță sau o organizație internațională;
 • perioada pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă;
 • existența dreptului de a solicita accesul la acestea, rectificarea sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, precum și a dreptului la portabilitatea datelor;
 • atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământ, existența dreptului de a retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;
 • dreptul de a depune o plângere în fața unei Autorități de Supraveghere;
 • dacă furnizarea de date cu caracter personal reprezintă o obligație legală sau contractuală sau o obligație necesară pentru încheierea unui contract, precum și este obligatorie furnizarea acestor date cu caracter personal și care sunt eventualele consecințe ale nerespectării acestei obligații;
 • existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri precum și informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.
bottom-divider

On this website we use first or third-party tools that store small files (cookie) on your device. Cookies are normally used to allow the site to run properly (technical cookies), to generate navigation usage reports (statistics cookies) and to suitable advertise our services/products (profiling cookies). We can directly use technical cookies, but you have the right to choose whether or not to enable statistical and profiling cookies. Enabling these cookies, you help us to offer you a better experience.

Some contents or functionalities here are not available due to your cookie preferences!

This happens because the functionality/content marked as “%SERVICE_NAME%” uses cookies that you choose to keep disabled. In order to view this content or use this functionality, please enable cookies: click here to open your cookie preferences.

Back